5.6.2014

Aulanko - kesäreissutärppi koiralliselle


Tekeekö mieli kesälomareissulle Suomessa koiran kanssa? Mene Aulangon puistometsään, se on oikein hyvä lomavisiittikohde. Ja vielä ihan ilmainen.

Puistometsästä löytyy paljon ihania polkuja lenkkeilyyn, kaksi lammikkoa kahlaamiseen ja muutama erikoisempi vierailukohde - näkötorni ja karhuluola. Isomman lammen rannalla on kioski ja näkötornin juurella kahvila. Kahvilaan saa muuten ottaa koiran sisällekin, mistä pisteet kahvilan pitäjälle.

Puiston omistaa nykyisin Metsähallitus ja se on luonnonsuojelualuetta. Koirat siis kiinni. Kuten blogista voi päätellä, olen itsekin aika huoleton irtijuoksuttaja, mutta tällaisissa kohteissa ryhdistäydyn remmien kanssa. Irrallaan juoksevat koirat eivät herätä muuta kuin pahennusta ja saa aikaan keskustelua siitä, pitäisikö koirien tuominen kieltää kokonaan.

Kaikenlaista lisätietoa puistometsästä löytyy tästä.

P.S. Onko sinulla reissutärppi koiran kanssa lomailevalle? Ole kiva ja jaa se meille muillekin vaikka kommentoimalla tätä postausta tai esittelemällä kohde blogissasi ja jakamalla linkki meille muille. Eikä kohteen nyt tarvitse olla niin erityinen - vaikka ihan sellainen ohikulkumatkalla pistäytymisen arvoinen. Olisi hauska saada edes pieni lista koiran mentäviä lomakohteita.

4 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa koiramatkailuvinkit! Itse suunnataan tänä kesänä saaristoonm raportoin siitä varmaan blogissa myöhemmin. Mutta tässä linkki Flipboard-lehteeni, johon oon kerännyt muistiin jotain aiheeseen liittyviä juttuja.

http://flip.it/ZRItr

-m- kirjoitti...

Ja lisäyksenä edelliseen: jos jollain on paljonkin vinkkejä, niin lisään mielelläni tyyppejä ko. lehden julkaisijaksi. Mailia vaikka merriado(at)gmail.com :)

Riik kirjoitti...

Mainiota, Marjo :)

-m- kirjoitti...

merriadog(at)gmail.com oli siis se osoite, haastavia nää mobiilit... :D