19.3.2014

Aikainen kevät ja takatalvi

Nahka käristyy taas!


 

Viime viikolla oli ihan kevät. Lämmintä oli parhaimmillaan +10 ja auringossa meidän terassilla varmasti enemmänkin. Jopa Polkka ryömi synkistä koloistaan keräämään aurinkoenergiaa (sitä voi onneksi tehdä myös omalta sohvalta käsin, jolloin ei tarvitse vaivautua poistumaan talosta). Istutin terassille narsisseja ja päästiin koko porukka kevätulkoilun makuun. No rapaista oli joo, mutta se vaihe nyt vaan on pakko kestää joka kevät. Ja syksy. Ja tänä vuonna myös melkein koko talvi...


Mutta sitten tapahtui jotakin käsittämätöntä ja lopputulos on, että tällä hetkellä täällä on enemmän lunta kuin koko talvena yhteensä! Juuri kun olin kuvitellut kevään olevan täällä. Pieni ystävämme Pokemon oli aivan järkyttynyt lumesta ja pakkasesta. Ja ennen kaikkea siitä, että on joutunut mukaan lumitöihin. Koira on edelleen siinä moodissa, että lenkki riittää ulkoiluksi ja sen jälkeen voi maata sohvalla loppupäivän. Pihalle joutuminen vielä uudestaan on sille vähän niin kuin pakotettaisiin töihin kesken kesäloman.

Tai katsokaa nyt näitä kuvia. Moni koira antaisi toisen takatassunsa vapaasta ulkoilusta omalla pihalla... No ehkä meilläkin tätä mahdollisuutta aletaan taas arvostaa, kun kevätaurinko löytää tiensä takaisin taivaalle.Ei kommentteja: