6.5.2013

Vappupäivän lenkki

halutaan juosta, eikä poseerata.

...hyvä on sitten!
Vappupäivänä oli ihanan aurinkoista, mutta tuulista. Muutenkin tuntuu, että koko kevään on tuullut jotenkin normaalia enemmän. Kevään kunniaksi pestiin koirien talvitakit kesäteloille ja jätettiin esille vain sadetakit. Pyykkikone on muuten kivan karvainen, kun siinä pyörittää koneellisen Polkan takkeja ja toisen koirapeittoja.

Käytiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä takametsän pelloilla. Suurin osa pelloista kynnettiin jo syksyllä, eli ne eivät ole missään ihanteellisessa lenkkikuosissa. Maissi näytti aika mielenkiintoiselta kahlattuaan ojissa ja juostuaan mullalla olevalla pellolla. Taisi se vielä viimeistellä eleganssin kaivamalla myyriä pellon reunasta. Vaan mitäpä tuosta, sotkusta selviää siivoamalla ja likaisesta koirasta pesemällä.

Ihana lätäkkö.

Polkkakin innostui kahlaamaan.

Polkka ryhdikkäänä.
Arvatkaapa muuten, mikä on alimman kuvan ryhdikkään koiran salaisuus? Pyöröpaaleihin käytettävät muovisuikaleet, jotka heiluivat tuulessa. Polkka kyttäsi niitä ensin kovin ryhdikkäänä ja meni sen jälkeen varovasti katsomaan. Koiran ilme oli näkemisen arvoinen, kun vihollinen paljastuikin nipuksi muovisuikaleita.

Ei kommentteja: