11.6.2015

Kevät vaihtui kesäksiTäällä sitä ollaan edelleen, vaikka blogi onkin viettänyt hiljaiseloa. Toukokuu vaihtui kesäkuuksi, vaikka sää onkin ollut enemmän keväinen kuin kesäinen. Tosin tällaisia nämä kesäkuut taitavat yleensä olla. Aurinko on paistanut ainakin täällä etelässä melkein joka päivä, vaikka vähän viileää onkin ollut.

Koirat ovat keskittyneet makoilemaan terassilla aurinkoa ottamassa. Maissille tulee aina ensin kuuma ja se siirtyy varjoon. Polkka retkottaa paikallaan niin kauan, että olo on selkeästi tukala. Ystävän rhodesiankoiran saatua lämpöhalvauksen samasta huvista muutama vuosi sitten, olen kiskonut Polkkaa välillä varjoon viilentymään. Jalostus on kai tuhonnut näiden elukoiden kyvyn arvioida auringossa vietettävää aikaa?

Maissi viihtyy meidän kanssa pihatöissä iltamyöhään. Polkka jää lenkin ja ruoan päätteeksi sisälle nukkumaan, se on mielestään osuutensa hoitanut ja ansaitsee sohvapaikan loppuillaksi. Onneksi edes toinen koirista hyödyntää vaivalla aidattua pihaa, muuten voisi vähän harmittaa sekin panostus...

Ei kommentteja: