14.2.2014

Sydämellistä ystävänpäivää!


Mukavaa ystävänpäivää kaikille teille, jotka tätä blogia luette! Erityskiitos teille, jotka jaksatte kommentoida bloggerin ärsyttävästä kirjaintunnistuksesta huolimatta. Jokainen kommentti ilahduttaa, tulee sellainen olo ettei tätä kirjoita vain itselle.

Täällä perjantaita ja ystävänpäivää on odotettu. Ei minkään kaupallisen höpöhöpöpäivän vuoksi, vaan siksi että mies tulee koko viikon kestäneeltä työmatkalta takaisin. Eilen illalla vauvan nukahdettua koiria omassa pihassa ulkoiluttaessa ja polttopuita sisälle raahatessa mietin, että on tämäkin hommaa. Sitten istahdin sohvalle koirien kanssa ja lopulta menin nukkumaan makkariin, jossa vauva önisi unissaan. Ja tunsin itseni oikein onnelliseksi.

Ja ei, minä en aio järjestää mitään ystävänpäiväyllätystä kenellekään. Odotan, että sellainen järjestetään minulle! Ai no paitsi koirilta leikkasin kynnet ja annoin kuivatut kanansiivet palkkioksi. Olihan sitä yllätystä siinäkin.

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

tää trio saa aina silmät vetisiks, ihan vaan onnesta <3 hyvää ystävänpäivää koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaunis tosi kivasta blogista, niin hienot kuvatkin aina! Et todellakaan kirjoita pelkästään itsellesi, meillä 10-v. poitsukin käy säännöllisesti kurkkaamassa mitä blogissa tapahtuu :) koulutusapurin kuulumisia on myös kiva lukea.
Reipasta lopputalvea ja lämpimiä auringonläikkiä, kevät on ihan ovella...

t. Päivi, Otto, Remu ja Pikku-Paavo

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin ahkerasti blogia seuraillaan :) Kuvat on hyvälaatuisia ja sulla on mukava tyyli kirjoittaa. Ja ehkäpä siksikin kun rhodet on vaan niiin ihania ja itseltä löytyy kotoa lk.mäykky :)
-Marika

Anonyymi kirjoitti...

Aina yhtä kiva seurata blogia. Hienoja kuvia ja hauskoja juttuja. Eli juuri mitä blogilta haluaa. Cecilia ja Ellen, Leo & Stitch.

Riik kirjoitti...

Hei ihan tuhannesti kiitos noista kommenteista! Olette ihania :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus löysin tämän blogin ja koukutuin heti. Sulla on niiin superupee trio ja aina komeat ja/tai hauskat kuvat!;)
ihanaa kevättä!