28.1.2014

Muroilla palkkaava koulutusapuri

Minä en ole enää ainoa, joka kouluttaa koiraa tässä talossa. Apurini on iältään 10 kuukautta ja antaa aavistuksen epäloogisia käskyjä. Ja käyttää palkkana muroja. Silti Polkka tekee kaikkensa, että ymmärtäisi "ä-ä" kuuluvaa käskyä, pieni nyrkki aukeaisi ja siitä saisi muron.

On ihan uskomatonta, millä hartaudella ahneena paskiaisena tunnettu koira ottaa muron vauvan kädestä! Ja miten innoissaan vauva on, kun saa kerrankin silittää Polkkaa. Muron päälle saa nimittäin nopeasti silittää (tai mätkäistä päähän), vaikka normaalisti Poksu pitääkin etäisyyttä tähän kummallisella tavalla käyttäytyvään ihmisenhajuiseen otukseen.

Joskus, ihan joskus vain arki on vähän työntäyteistä kolmen koiran ja vauvan kanssa. Tällaisina hetkinä se unohtuu ja on iloinen siitä, että lapsi saa kasvaa koirien keskellä.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Voi että miten ihania kuvia<3

Riik kirjoitti...

Kiitos Laura :)

Anonyymi kirjoitti...

Polkka osoittaa hämmästyttävää itsekuria. Selvästi se ymmärtää että pikku kaveria täytyy kohdella hyvin. Kuvat hienoja, kuten aina. Cecilia

Sarianne kirjoitti...

Ihana! :) Kolmen koiran ja pienen lapsen kanssa ei varmasti aina ole helppoa! Siis ainakaan työtaakka ei käy turhan kevyeksi :)

Riik kirjoitti...

No sanotaanko, ettei tässä ainakaan tule aika pitkäksi :)