9.1.2014

Lasten kanssa uimassa

Draamakuningattaren homma menee suvussa?
Vietettiin Polkan kanssa viime lauantaina oikeaa koirapäivää. Se on nykyisin harvinaista herkkua - meillä on aina vaan kotipäiviä ja korkeintaan iltatreenejä. Vaikka kotona on kivaa ja meillä on päivät pitkät aikaa ulkoilla, välillä kaipaa kuitenkin koira-aktiviteetteja ja niitä kaikkia ihania ihmisiä, joihin on tutustunut koirahommissa. Mutta lauantaina tätä mahtavuutta siis riitti ja mukana oli uusiakin tuttavuuksia, Polkan pentujen omistajia nimittäin.

Merri porukoineen pysähtyi poimimaan meidät kyytiin heti aamutuimaan. Polkka ja Merkkari vetivät pihassa pienet riehut, Polkka juoksi tyytyväisenä ympyrää kun joku jahtasi. Sisätiloissa mama oli sitten sitä mieltä, että pennun kuuluu maata kiltisti paikallaan. Merri joutui jäähylle portin taakse, mistä kuvan surkea ilme. Tosin surkeutta ei kauaa kestänyt, sillä suunnattiin Hyvinkäälle koirakylpylään!

Lara.
Kylpylässä tapahtui pienimuotoinen perhetapaaminen, sillä paikalla olivat Polkka-äiti, Gene-isä ja pennut Merri, Lara, Luna ja Bea. Olipa hauska nähdä pennut pitkästä aikaa! Luna oli yhtä kaunis kuin pentulaatikossa. Lara ihan äitinsä näköinen ja Bea ja Merri superhyviä uimareita. Vaikka kaikki pennut kyllä uivat siihen malliin, ettei niitä olisi uskonut millään ensikertalaisiksi.

Gene oli lähinnä kiinnostunut tyttökoirien persauksista ja Polkka saunomismahdollisuudesta muutaman uintikierroksen jälkeen. Nöyränä se meni altaaseen ja ui ympyrää, mutta näytti vähän happamalta. No Pokemon, saatiin sinullekin jotain kunnon aktiviteettia pitkästä aikaa! Niin ja taitavasti Genekin ui ja hurjan monta kierrosta vielä.

Luna.
Meillä oli uittaja opastamassa ensikertalaisia ja taas tuli todettua, että se kyllä kannattaa. Minä muistin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä kunnon sandaalit, mutta unohdin Polkan oman uimalelun. Kuka nyt haluaisi noutaa jotakin märkiä toisten iljettävien koirien kuolaamia narupalloja?


Gene.

Uitettu äitikoira.

...ja isäkoira. Joku pieni ryhtiero!

Uitettu pentukoira.
Kotimatkalla autossa oli hiljaista ja haisi uitettu koira. Vaikka kyllä ne kuivattiin kunnolla, huoli pois! Kiitos vielä kaikille mukana olleille. Pian uudelleen, eikö? Kuvat on surkeita räpsyjä ennen omaa uimavuoroa, mutta epäilen, että jollakulla saattaa olla parempiakin...?

Ei kommentteja: