5.10.2013

Oikein hyvä lenkkiviikko

Toisinaan kaikki kuvat näyttävät tältä...
Meillä on ollut oikein mainio viikko. Koirat käyvät välillä sääliksi tässä nykyelämässä. Jokapäiväiset metsälenkit ovat vaihtuneet remmilenkkeihin vaunujen vieressä. Käydään aamupäivällä noin tunnin remmilenkki ja illalla Pasin tultua töistä yritetään päästä ulkoilemaan ilman vauvaa. Eihän se aina onnistu. On työmatkoja, remonttia ja muita kiireitä. Eivät koirat onneksi mene pitkin seiniä. Maissi reilu 11 vuotta on jo selvästi vanha koira ja Polkkakin rauhoittunut aika paljon. Papu ei ole tässä talossa asuessa enää kunnon lenkkejä edes tehnyt, ihan jotain pieniä kierroksia vain.

Mutta tähän viikkoon. Se oli aktiviteetilta juuri sellainen, kuin haluaisinkin. Tiistaina treenattiin agilityä, keskiviikkona lenkkeiltiin Nean rhodejen kanssa, torstaina Suvin lauman kanssa ja perjantaina ajettiin tapaamaan Ceciliaa ja Leoa. Tänään tehtiin vain pieni lenkki omalla porukalla ja huomenna treenataan taas agilityä. Polkan kunto on edelleen vähän huono, se on selvästi väsyksissä tästä kaikesta.

Kavereiden kanssa juokseminen metsässä tai pelloilla on ihan ehdottomasti parasta aktiviteettia Polkalle. Ei sitä kauheasti remmilenkit innosta ja omalla porukalla metsässä se tyytyy vain hölkkäämään eteenpäin.


Leo ja Polkka.
 En tiedä onko Polkka rauhoittunut, vai oliko se vain väsynyt perjantaihin tultaessa, mutta peltolaukat Leon kanssa jäivät vähän vaatimattomiksi. Joskus koirat mennä reuhasivat koko tunnin lenkin ajan. Nyt Polkka keskittyi lähinnä metsästämään hevosenkakkaa. Ei auttanut mikään huutaminen, siellä se paineli aitauksissa skannaamassa kakka-apajia. Lopulta tarhaan tunkeminen aiheutti mojovan sähköiskun kuonoon. Siitä apina järkyttyi aivan silmin nähden, tosin jatkoi muutaman hetken päästä kakkakasojen tonkimista...

Tämän viikon yhteenvetona todettakoon, että olemme kovin onnekkaita kun meillä on näin paljon mukavia lenkkikavereita!

Ei kommentteja: