15.10.2013

Koirien keskellä kasvanut

Meillä kasvetaan kirjaimellisesti koirien keskellä.
Polkka yllätti tässä taannoin meidät kaikki. Vinski leikki lattialla omilla leluillaan ja Polkka löhösi sohvallaan. Yhtäkkiä se nousi sohvalta ja risteili aikansa jotakin etsien. Råtta! Koira käveli lelu suussa lattialla leikkivän vauvan viereen ja pudotti lelun sille. Vauva lähti ryömimään kohti råttaa ja Polkka seurasi vierestä tapahtumia. Vinski nappasi koiranlelun ja alkoi nuolla sitä tyytyväisenä (tietenkin! Koirien ja vauvan yhdistelmä ei ole tarkoitettu pöpökammoisille...). Hetken katseltuaan Polkka rojahti takaisin sohvalleen.

Vauvan ja koirien yhteiselossa on jotakin tosi liikuttavaa. Tietenkin tarkkana saa olla ihan koko ajan. Mutta on niistä valtavasti iloa toisilleen - iloisimmat naurut vauvassa kirvoittaa ohi kävelevä koira. Tai siis ainakin koirista on iloa lapselle, en tiedä, mikä on mielipide toiseen suuntaan...

Yllä olevaa kuvaa ei muuten ole mitenkään aseteltu. Olin kuvaamassa pihalla aivan muuta, kun katse kiinnittyi samaan paikkaan hakeutuneeseen porukkaan. Maissi oli tapansa mukaan kaivamassa kuoppaa jossakin pihan perällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kaikki kolme, myöskin arkeologi joka ei ehtinyt tähän kuvaan mukaan. Varmasti koirat ovat tyytyväisiä Junioriin, onhan lauma vähän isompi nyt, lisäähän se katuuskottavuutta!

Terveisin, Cecilia, Stitch ja Leo