1.10.2013

Back in business - agitreeneissä

Valmiina treeneihin.
Olipa mielenkiintoista treenata agilityä noin vuoden treeni- ja kisatauon jälkeen. Meidän seuran talvikauden treenit starttasivat tänään ja saatiin ihanaa kyllä harkkapaikka koko talvikaudelle. Hoksasin maksaa lisenssinkin ihan viime metreillä. Nyt sitä tuntee itsensä taas huippu-urheilijaksi, oikein lajivakuutus ja kaikki!

Polkan mielestä treenit olivat tietty ai-van väärään aikaan. Afrikkalainen oli juuri käpertynyt mukavasti sohvalleen. Sain kirjaimellisesti raahata sen autoon. Mutta treenipaikalla se virkistyi ja juoksi niin lujaa, että meitä toissakesänä valmentanut koutsikin oli ihan kysymysmerkkinä. Ja tietenkin myös minä, joka yritin tehdä kaiken maailman sylikäännöksiä ja valsseja tuli hännän alla juoksevan koiran kanssa. Mutta hyvä näin, oikein hyvä. Ilmeisesti tauko ja kotona vähentynyt huomion määrä on tehnyt elukalle hyvää.

Sunnuntaina jatketaan rotuyhdistyksen agility-koulutuksen merkeissä. Kisakentille taidetaan palata ensi keväänä. Olin pessimisti treenin kulkemisen suhteen ja maksoin pelkän harkkalisenssin...

Ei kommentteja: