7.9.2013

Kokeile Mush-ruokaa maksutta!



Oletteko huomanneet, että Mush jakaa ilmaisia barf-pakkauksia? Tuote on käsittääkseni uusi ja se on pakattu kätevästi lihapullan kokoisiksi pelleteiksi. Tosi kätevä pikkukoirien kanssa! Isoille rotkoille se on tietty ihan sama, vaikka ruokaa olisi yksi kilon kimpale...

Kävin lunastamassa tuollaisen 800g ruokapussin eilen ruokakauppareissun yhteydessä paikallisesta Faunattaresta. Bändi jakoi sen tänään iltaruoaksi. Tunnustettakoon, että barf-pullien lisäksi kupissa oli hyvin epäkristillisesti myös vähän kaurapuuroa. Maistui kyllä oikein hyvin.

Vaisto-aterian idea on yksinkertainen - se tarjoaa täysipainoisen barf-kokonaisuuden. Ei tarvitse laskeskella lihojen, luiden ja kasvisten suhdetta ellei halua. Meillä ei noudateta mitään tiettyä ruokintamallia, vaan koirat saavat sekä nappulaa, erilaisia lihoja ja kasviksia että vähän puuroakin. Vaisto todettiin toimivaksi, sitä voisi kyllä ostaa jatkossakin. 800g pussin hinta on noin viisi euroa.

Lisäpisteet Vaisto saa hienosta pakkauksesta. Juuri kun pääsin sanomasta, että kaikki koiranruokapakkaukset on ihan susirumia.

Kampanjaohjeet löytyvät tästä.

2 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Nuohan voisi toimia treeninameina? Saako tuon vain men3mällä Faunattareen?

Riik kirjoitti...

Marjo, tsekkaa listalta Tampereen noutopaikat, niitä on kuusi kappaletta :).

Menee varmaan treeninamina ns. purkkipalkkana, mutta ei kädestä kun sulaa sen verran mössöiseksi. Lihapullista pitää mun kokemuksen mukaan olla mahdollisimman halpa ja huonolaatuinen että pystyy pilkkomaan palasiksi... :D