17.9.2013

Metsälenkillä

Dara tervehtii pienintä lenkkijengin jäsentä.
Arki alkaa palailla tuttuihin uomiinsa Polkan kotiinpaluun jälkeen. Paikansin koirahuoneen ongelmakohdan - Polkka tuli portista yli ottamalla vauhtia koirasohvan kautta. Sohva siirrettiin toiseen paikkaan ja nyt koira on pysynyt portin takana. Toistaiseksi. Uskon lopulliseen onnistumiseen vasta kahdeksan tunnin yksinolon jälkeen. Nyt nämä ovat olleet muutamia vaivaisia tunteja. Mutta ahdistus on historiaa, koira jää rauhassa ja on rauhassa kun palaan kotiin. Hyvä juttu!

Kuva arvoitus: mikä eläin?
Polkka on kuntoutunut hyvää vauhtia ja ollaan otettu hiljalleen kaverilenkit ohjelmistoon. Huono kunto sillä edelleen on, mutta se ei menoa haittaa. Tänään Polkka villitsi Suvin jengiä juoksemaan hepulilaukkaa pitkin pusikoita. Polkka ja Dara ovat niin erilaisia koiria, mutta niillä on aina tosi hauskaa yhdessä. Polkka leikki kuin koiranpentu parhaan ystävänsä kanssa.

Koiran huonon kunnon huomaa palautumisesta, lopen uupunut Pokemon veti omalla sohvallaan zetaa ihan koko loppuillan. Ei tullut edes kyselemään puruluun perään. Onneksi mäykkymummoihin voi luottaa, niiltä ei nimittäin kerjuuhommat pääse unohtumaan.
Tiistain tiimi.

Ei kommentteja: