27.12.2010

Joulun tunnelmia


Vietimme joulua tänä vuonna minun perheen ja mummon kanssa pohjoisessa Keski-Suomessa. Aattoaamuna matkaan ja takaisin joulupäivän iltana. Perille päästessä mittari näytti -26 astetta. Melko kylmää! Onneksi tuvassa oli lämmintä. Toisten vanhat talot on paremmin eristettyjä kuin toisten, hah.

Aaton perinteisen metsälenkin osallistujamäärä kutistui kolmeen. Minä, Pasi ja Polkka oltiin tarpeeksi reippaita lenkkeilemään. Yllätykseksi Polkka ei palellut yhtään fleecehaalarin ja Pompan ansiosta. Se ei nostellut edes tassuja! Kaahasi vaan menemään ihan innoissaan. Mäykyt nauttivat sillä välin takkatulen lämmöstä.
Kuuraparta tuiskutukka.

Ihan ilman ongelmia ei taas vaihteeksi vähän hankalassa iässä olevan Polkan pyhät menneet. Aattona ihmisten silmä vältti sen verran, että se laittoi kappaleiksi salista varastamansa joulukukka-asetelman. Koko koira oli ihan hopeisessa glitterissä. Myös ruokarosvouksen yrityksiä kirjattiin muutamia. Tapaninpäivänä elukka silppusi koirien huoneeseen unohtuneen untuvatyynyn sillä välin, kun me oltiin leffassa. Perkeleen perkele, en todellakaan tiennyt että tästä taloudesta edelleen löytyy vihollisen keksintöjä eli untuvatyynyjä! Tuli todettua sekin, että pakkasella sähköistyvät untuvat ovat vaikeampaa siivottavaa kuin syksyllä.

Mummeli ja joulupaketti.


Väsynyt joulunviettäjä.

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

ja just melkein ku oli kädet ylhäällä hyvän käytöksen tuuletuksia varten, ni jo vain... Normipäivä.

Riik kirjoitti...

Aika vähällä sikailullahan me selvittiin. Normipäivä :D