19.12.2010

Agilitykuvia

Putkeen!

Käytiin lauantaina tekemässä talvitreenipaikassa vähän kontaktitreeniä, keppejä ja muutaman esteen sarjoja. Pasi lähti ensimmäistä kertaa mukaan katsomaan (pitäisihän sitä olla vähän kiinnostuneempi tyttärensä harrastuksista!) ja otti kameran mukaan. Kuvat ovat tosi surkeita, sillä kaikkien muiden puutteiden (kylmä kuin Siperia) lisäksi treenipaikka on aika pimeä. No parempi kuin ei mitään ja uskon, että nämä meidän omat pienet treenisessiot tukevat hyvin ohjattujen treenien oppeja.

Kepit.

Polkalla oli taas into päällä ja se karkaili koko ajan suorittamaan suosikkiestettään eli puomia. Yhdistin muutaman hypyn ja putken ja myös pienen radan tekeminen alkaa toimia hiljalleen. Keppejä pystyy tosiaan jo ohjaamaan etuperin, mutta en meinaa pysyä mukana ohjaamassa vauhdilla suorittavaa koiraa oikeisiin väleihin.

Seisominenkin kelpaisi, mutta Polkka on päättänyt suorittaa alakontaktit istuen.

Otin myös mäykyt mukaan koska ajattelin, että niillekin olisi kivaa aktivointia tehdä muutamaa estettä. Maissi meni muutaman kerran puomin, hyppyjä ja pöydän. Mutta mitä tekee Papu? Kakkaa keskelle hallin lattiaa. Tepastelee ympäriinsä haistellen muiden koirien hajuja. Mummeli saa siis jatkossakin jäädä kotiin odottamaan treenaajia.
Iltapäiväaktiviteetin jälkeen lähdettiin jouluostoksille Ideaparkiin. Koirat mukaan lukien Polkka olivat odottaneet kunniallisesti kotona sen aikaa. Että on tässä tapahtunut edistystä! Tasan vuosi sitten jouluostosten aikaan Polkka murtautui pentuaitauksestaan, söi kilon koirankeksejä, paketin ruispaloja ja kakkasi olohuoneen matolle.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Iso tykkäys Agi-Polkalle sekä edistyneelle yksinololle! Ja mäysköille kans, Papulla on tekemisen asenne kohdillaan.