15.8.2014

WDS - turistina

Täydellistä porkkanakakkua koiranäyttelyssä.
Koirien maailmanvoittajanäyttely järjestettiin viime viikolla Helsingissä. Kun kuulin ensimmäisen kerran, että näyttely on 2014 Helsingissä, huudahdin spontaanisti että no ihan vastahan se oli Suomessa. Minun vastahan se oli -vuosi oli tarkemmin ottaen 1998. Sinä vuonna Papu tuli meille. Joko aika menee kamalalla vauhdilla, tai sitten olen jo sen verran vanha, että vuodet vain sekoavat päässäni. Ehkä molempia.

En edes miettinyt Polkan ilmoittamista (ja Maissin turkkihan on pilattu ajelemalla koneella), mutta turistiksi lähdin tietenkin. Suvi lähti matkaseuraksi, mikäs sen parempaa. Aamujunalla Helsinkiin ja illalla takaisin. Oli tosi hauska päivä, vaikka rhodejen kehässä sijoitukset menivät suurille ja mahdollisimman tummille. Makuasioitahan nämä, mutta on se vähän surkeaa kun vehnänvärisen arvostelussa valitetaan väristä.

Ei edes jaksettu katsoa 200 rhodesiankoiran arvostelua, vaan livahdettiin välillä katkarapuleivälle ja ostoksille. Ostoslistallani oli puruluita. Palasin kotiin kaksi pussia pinkeänä puruluita, kuivattua keuhkoa, erilaisia nameja, märkäruokaa, nappulanäytepusseja, pakasteruokaa (ilmaisnäytteitä, sitä kiusausta ei voinut vastustaa), Maissille uusi kong ja äidin koiralle tassupyyhe. Oikeasti kalliit takki- ja pantakarikot pystyin välttelemään. Koriste-esineiden perään en ole koskaan ollut, niitä siellä olisi kyllä riittänyt.

Näyttelystä jäi vähän sellainen perusmessariolo. Ei se sen kummempi ollut, paitsi koiria oli tietenkin enemmän. Yllätyksekseni kehän vihdoin viimein loputtua Feanor´s -tyypit kaivelivat laukuistaan kaikkia ihania herkkuja ja oli piknikin aika. Kutsu tuoda ruokia oli mennyt minulta ihan ohi (vannon!). Tarjolla oli ainakin ihanaa sipulipiirakkaa ja porkkanakakkua.

Ja muuten mitä ostoksiin tulee, niin takit ja vaikkapa aktivointilelut irtosivat kyseisenä viikonloppuna edullisemmin Peten koiratarvikkeen ja Musti&Mirrin nettikaupoista. Molemmat julistivat viikonlopun kunniaksi -20 % alennuksen kaikista tarvikkeista ja sepä hakkasi ns. messutarjoukset esimerkiksi Rukan ja Hurtan uusista mallistoista. Molemmilla on hauskoja uusia takkeja, se myönnettäköön. Onneksi meillä Polkan garderobi tursuaa jo valmiiksi...

Ei kommentteja: