7.8.2014

Kesähuveja


Täällä on vietetty ihania mukavia kiireettömiä laiskoja päiviä. Uutisten mukaan helteet ovat kestäneet nyt kuukauden ja olemme nauttineet niistä joka solullamme. Ainakin minä ja koirat. Ollaan oltu käytännössä kaikki päivät omalla pihalla ja käyty illalla joko uimassa (Polkka osaa edelleen käyttää uimatikkaita, molempiin suuntiin) tai vähän kävelemässä. Yritettiin myös agi-treenata tällä viikolla, mutta ei kovin hyvällä menestyksellä... Jos joku muistaa koira kuoli toko-kokeeseen -postauksen muutaman vuoden takaa, niin tämän viikon agi-treenit oli vähän sen toisinto. Mutta oli oikeasti ihan tukalan kuuma.

Tällä viikolla koirat ovat kuluttaneet aikaansa syömällä viinimarjoja suoraan pensaista. Ja elleivät syö, rohmuaa Vinski minun poimimia marjoja ja käy tarjoilemassa koirille. Koirilla on myös sujuva vesipalvelu, mutta toisinaan pikkuämpäristä tarjoiltu vesitilkka saattaakin ihan hups vaan loiskahtaa terassilla aurinkoa palvovan koiran niskaan...

Niin ja tällä viikolla Polkka vihdoin hoksasi, että kahluualtaasta voi käydä juomassa. Maissi onkin viilentänyt itseään koko helteiden ajan kyseisessä altaassa.

Ei täällä muuta.


Ei kommentteja: