15.12.2011

Mäykkykivaa

Pentu ja mummo.

Papun toimistokoirakollega Ruuti on ihan mahtava tyyppi. Tai no aamuisin Ruuben on vähän rasittavan riehakas, mutta tokenee siitä päivän mittaan. Omista mäykyistä kumpikaan ei ole ollut yhtä äänekäs kuin Ruuti - se komentaa Papua leikkimään räksyttämällä kimeästi.

Iltapäivällä kakara on parhaimmillaan, se nukkuu suloisena kerällä omalla pedillä tai jonkun sylissä. Ruutin kunniaksi on mainittava myös sisäsiisteys, pentu ei ole pissannut kertaakaan työpaikan lattialle. Papulla ja varsinkin Maissilla sisäsiisteys oli hakusassa melkein vuotiaaksi. Maissia ei varsinkaan haitannut yhtään, mitä persauksista sattui putoamaan lattialle leikin tiimellyksessä.

Eipä taklata mummoa!

Yhtenä päivänä Papu melkein intoutui leikkimään Ruutin kanssa ulkona. Ruutin mielestä Papu on sen paras ystävä ja se rakastaa yli kaiken kollegaansa. Papu taas viihtyisi työpaikallaan varmasti paremmin ilman rasittavaa natiaista, mutta ei se inhoa Ruubenia läheskään yhtä paljon kuin vaikkapa Polkkaa kaksi vuotta sitten...



6 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Repeilen täällä, kun meilläkin kutsutaan Ruuta Ruubeniksi aina jos se on jotenkin huonosti käyttäytyvä tai ärsyttävä :) Ruubenissa on selkeästi negatiivinen vivahde.

Hyviä Jouluja teille :)

-Pinja (kera Aavan, Juuson ja Ruun)

Riik kirjoitti...

Sitä samaa Pinja teidänkin laumalle :)

Sun Ruuben onkin vähän isompi kuin meidän toimistoruuben. Ilmeisesti molemmilla on sama villittelytaipumus... Ja jos joku nyt kuvittelee, että mä haukun täällä toisten koiranpentuja, niin oikeasti toimistoruuben on maailman suloisin koiranpentu!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Kiitos niin paljon kivasta blogistasi! Kirjoitat kivasti ja kuvat ovat mahtavia. Teidän tarinoita on niin paljon kivempi lukea kuin valmistautua tenttiin... :)

Oikein hyvää joulun odotusta koko porukalle!

-noora

Riik kirjoitti...

Kiitos Noora kivasta kommentista! Hauska näitä on kirjoittaa ja vielä hauskempi jos joku lukeekin :). Oikein hyvää joulua myös sinulle!

Olive kirjoitti...

Aivan mahtavia pätkylöitä :)! Kuvissa on fiilistä niin, että oli pakko kommentoida tämä kolmaskin kommentti (anteeksi ;D).

Riik kirjoitti...

Kiitti vaan Nutturapäälle kommenteista. Saa näitä tekstejä kommentoida, kiva tietää että joku lukee ja vielä tykkääkin :).