1.5.2015

Miten rapaiseksi voi lenkkipolku mennä?



Mitä tapahtuu metsäreitille, kun sataa kaatamalla ja metsäkoneet ajelee siinä hetken aikaa? Kas tällä tavalla. Voi jeesuksen kristuksen rapa, en ole hetkeen nähnyt tällaista! Maissi läpsytti menemään ihan sujuvasti, mutta Polkkaa ällötti. Vaikka kotimatkalla afrikkalainen meinasi nuortua vappupäivän kunniaksi ja vetää mutahepulilaukat. Tuli sitten järkiinsä ja sipsutti metsän puolella.

On vähän huumorintaju koetuksella rapa-aiheen kanssa muutenkin. Meidän pihaan kaivetaan sekä uusia likakaivoja, että laajennusosan perustuksia ja nyt tiedetään sekin, että pienen multakerroksen alla on aivan helvetinmoinen savi. Tarttuu hyvin koirien tassuihin ja kulkeutuu sisälle.

Kaikesta manaamisesta huolimatta tänään oli hieno kevätpäivä ja löydettiin mutaosuuden jälkeen kuivaakin väylää kulkea. Valko- ja sinivuokkoja kaikkialla ja koivutkin hiirenkorvalla. Ihana, ihana kevät! Mudasta huolimatta.



2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Aika ällöttäviä maastoja tosiaan tarjolla sateiden jälkeen. Mutta kerropa Polkalle, että vielä ikävämpää olisi, jos olisi turkkia vaikkapa kuten on suomenlapinkoiralla, silloin ne kurakelit vasta ällöjä on :D
Komeat koiruudet sulla!

Riik kirjoitti...

Kiitos! Ja voi apua, en edes uskalla miettiä, mihin kuntoon lapinkoira tai vaikka samojedi menisi noissa maastoissa... :D