5.1.2015

On ilmoja pielly...
Viime viikkoina on nähty ulkoilukeliä aina -20 asteen pakkasesta vesisateeseen ja hengenvaaralliseen liukkauteen saakka. Pahimmilla keleillä jopa mäyräkoira liukastui nurin - ja se on muuten liukas keli se.

Tänään elohopea painui -10 asteeseen ja aurinko paistoi. Täydellinen ulkoilukeli, no ainakin minun mielestä. Koirat nillittivät liikaa kylmyyttä ja nostelivat tassuja. En ollut edes hoksannut laittaa Maissille takkia, sillä kymmenen astetta pakkasta on jotenkin ihan normaali talvikeli eikä mikään tappopakkanen. Vaan kai se on myönnettävä, että 12,5 -vuotiaan mäyrämummon pakkasenkestävyys on alentunut.

Polkalla on näissä kuvissa päällä W-woolin (nykyisin näitä myy Helsitar) villaloimi ja sen päällä ToppaPomppa. Toimiva yhdistelmä, varsinkin kun Polkalla tuo pelkkä Pomppa ei ole koskaan toiminut. Valahtaa toiselle kyljelle ja lunta menee sisään kaula-aukosta. Mutta aluskerraston kanssa on oikein hyvä.

P.S. Villamanttelit näyttävät muuten olevan nyt tammikuun ajan Helsittarella -20% alennuksessa.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana tuo villaloimi! Mitä veikkaat, menisköhän normikokoselle mäykylle? Näyttää aika pitkältä tuo takaosa(ja etuosakin) tuossa mallissa, että laahaakohan ne sit maassa tappijalalla..:D ?

Riik kirjoitti...

epäilen, että valmiin malliston tuotteet on ihan väärän mallisia mäyräkoirille. Mutta Helsitar ompelee takkeja myös mittojen mukaan - ja niistäkin saa nyt tammikuussa -20%. Ajattelin mitata Maissin ja tilata sillekin tuon villaloimen :). Se on niin väärän mallinen koira kaikkiin valmistakkeihin.

-m- kirjoitti...

Sanopa minkä merkin/mallin vaatteen koko vastais noiden villaloimien kokoa? Meillä on tosi erikokoisia noi vaatteet... Nyt lähtee ehdottomasti tilaukseen tuo villaloimi, sama murhe Pompan kanssa.

Riik kirjoitti...

Polkalla on sekä Pomppa että villis kokoa 60. Oikeastaan kaikki takit on samaa kokoa, paitsi se Hurtan vanha oranssi fleece on 65.

Mittaa Merrin selän pituus Helsittaren ohjeilla ja laita niille viestiä oikeasta koosta. Ne varmaan osaa auttaa oikean koon valinnassa :)