14.12.2014

Joululahjat hankkimatta?

Kuva ja sitten pakettiin!
Joulu on ihan pian täällä ja meidän taloudessa on hankittu joululahjat vain nelijalkaisille perheenjäsenille ("vuoden äiti" -palkintoa odotellessa...). Se nyt on vaan niin helppo homma. Paketoin tyypeille aina possunkorvat ja ostan jotain pientä extraa. Vaikka eipä sillä, alle kaksivuotias lapsi ilahtuu ihan vaikka siitä, että paketoi oman puhelimensa ja antaa kakaran leikkiä sillä puoli tuntia.

Mutta siis jos koirien joululahjat on vielä hankkimatta, niin kannattaa tsekata muutama Peten koiratarvikkeen tarjous. Nimittäin hauskoja pehmoleluja lähtee aika edullisesti. Tällä hinnalla ei harmita, jos lelu on jo joulupäivänä suolistettu.

Treeninameiksi sopivia kaikkia kuivattuja ällötyksiä löytyy tukkupakkauksissa mukavaan hintaan Tilasin meille karitsan maksaa, mutta siellä oli myös lohta ja kania. Tarkemmin ajatellen olisi voinut ottaa useampaa sorttia, pakastekuivatut namit tuskin pilaantuvat kovin nopsaan.

Kantikseksi rekkautumalla välttää postikulut tilauksen loppusummasta riippumatta. Tämä ei muuten ollut maksettu mainos, vaikka siltä kuulostaakin.

Ei kommentteja: