15.9.2014

Kun Polkka ja Suvi nollan tekivät


Vietettiin Suvin kanssa lauantai agilitykisaamassa Forssassa. Tai siis Suvi kisasi ja minä olin eväsvastaava. Päivän aikataulut olivat ihan sekaisin ja loppujen lopuksi reissusta tuli 11 tuntia pitkä, mutta päivä oli tosi hauska! Aurinko paistoi ja Sanna ja vauva kävivät tervehtimässä meitä kentän laidalla.

Itse kisoista sen verran, että Suvi juoksi kuusi starttia, joista puolet oli puhtaita ratoja eli nollia. Polkka teki ekalta radalta vitosen (yksi harmittava rima alas) ja toiselta nätin nollaradan. Agilityn kakkosluokassa kaikki nollat eivät ole LUVA (luokanvaihto) -nollia, joita siis tarvitaa kolme seuraavaan luokkaan siirtymiseen. LUVA-nollien määrä riippuu kisaajien määrästä ja tällä kertaa niitä oli kolme nopeinta nollaa. Polkka oli tietenkin se neljäs ja hävisi kolmannelle alle sekunnin.

Hyvää vauhtia Pokemon kuitenkin pisteli, ekan radan ihanneaika oli 36 sekuntia ja Polkan aika 31,42 ja toisella radalla ihanneaika 44 sekuntia ja Polkka laittoi menemään aikaan 35,26. Olin tosi iloinen hyvistä suorituksista ja siitä, että koira toimii vihdoinkin. Hienoa Suvi ja Polkka, olette mainio tiimi!

Ensimmäistä rataa voi katsoa tästä.

P.S. Arvatkaa mikä on Polkan mielestä parasta tässä ns. oikeisiin käsiin päätymisessä? No se, ettei kisareissuilla tarjota enää vettä, vaan oikeiden urheilukoirien palautumisjuomaa! Polkka on ollut aina tosi huono juomaan reissussa, mutta tätä juotavaa se oikein himoitsee.

Kuva: Johanna Lyömilä

Ei kommentteja: