5.5.2014

Bibi&Bim - taas uusi koirapeti


Tuntuu, että olen tämän tästä koirapetiostoksilla. Kivannäköisen hyvälaatuisen pedin löytäminen näyttää olevan mahdoton tehtävä. Joko päällinen kulahtaa aivan kamalan näköiseksi tai sitten peti menee hetkessä littanaksi. Ovatko pedit meillä jotenkin normaalia kovemmalla kulutuksella? En oikein usko.

Tällä kertaa hankin kuistille Musti&Mirrin Bibi&Bim -sarjan mustan Nippon-patjan. Pedit tulivat markkinoille loppuvuodesta ja ne on toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Tykkään kyllä kuoseista tosi paljon, mutta pedin ohuelta tuntuva päällikangas vähän arveluttaa. Saa siis nähdä, olenko syksyllä taas koiranpetikaupoilla?


Edellinen koirapeti ehti olla kuistilla tasan puoli vuotta. Olin marraskuussa ihan innoissani hienosta mustasta graafisesta kuosista. Nyt puoli vuotta myöhemmin peti on kauttaaltaan harmaa ja maailman nukkavieruimman näköinen. Ei se ole todellakaan mikään kodin paraatipaikan koirapeti. Vaikka sana paraatipaikka tuntuu vähän huvittavalta, kun miettii meidän eteisen peruskaaosta...

Patja on edelleen pullean muhkea, ehkä yritän saada aikaiseksi ommella siihen uuden päällisen? Näitä muuten näyttää olevan edelleen myynnissä. En voi käsittää, miten kaksi kertaa pesty ja puoli vuotta palvellut peti voi näyttää tältä:


Ja joo, tiedän että pitäisi lopettaa koirapedin ulkonäön miettiminen ja hankkia joku sellaista kovaa ja kestävää kangasta oleva sänky. Jostain rautakaupasta vaikka.

3 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Oho. ei kovin kestävä kangas! Toivottavasti uusi kestää paremmin. Meidän nykyinen koiranpeti on 5v vanha ja alkaa nyt olla sen verran kulahtaneen näköinen, että pitää ostaa uusi.

tir kirjoitti...

Finlaysonilla on oma petinsä koirille, http://www.finlayson.fi/tuote/30733-4513-01-04/Koira-tyyny#.U2gJ60OJRMn
onkohan vaan miten kestävä sitten tuokaan?

Riik kirjoitti...

Hei Finlaysonin peti kuulostaa kiinnostavalta! Tosin joululahjaksi saadut ko. merkin lakanat kiertävät ja ovat ihan tuhannen rypyssä pesun jälkeen. Melkein tekee mieli silittää ne, vaikka vihaan silittämistä.

Mutta kaiken tämän lakanaselityksen jälkeenkin voisi olla ideaa kokeilla seuraavaksi ko. merkin koirapetiä :).