28.5.2013

Talviturkit heitetty!

Varpaiden kastelu riittää, sanoo mummo.
Koirilla oli maailman tylsin lauantai, ne olivat nimiäisjuhlien vuoksi teljettynä huoneeseensa miltei koko päivän. Sunnuntaina otettiin vahinko takaisin ja vietiin jengi uimaan - ekaa kertaa tänä kesänä! Koko porukka oli ihan innoissaan ja jopa mummeli laukkasi tyytyväisenä ympäri lampea. Uiminen tosin jäi harmaapantterilta väliin, varpaiden kasteleminen sai riittää tällä kertaa.

Uimamaisteri Make.
Maissi hoksasi varmaan viisi kilometriä ennen uimapaikkaa, minne oltiin menossa ja aloitti hirveän mekkalan. Seniili mummokoira innostui ja liittyi kuoroon. Polkka piteli korvia omalla häkkipuoliskolla ja vauva nukkui tyytyväisenä takapenkillä. Toiset kuiskaavat vauvan nukkuessa ja meidän pikkutyyppi ei herää edes mäyräkoirien ulvontakuoroon...

Uimamaisteri Maissi avasi kauden perinteisellä noin kolmen vartin uimasessiolla. Me ehdittiin sillä välin syödä mukana olleet pizzat ja nauttia aurinkoisesta (tosin varsin tuulisesta) kesäillasta. Polkka avasi oman uimakautensa vähän vahingossa. Elukka sai hirveän hepulikohtauksen Maissin mennessä uimaan ja juoksi sekopäisenä ympäri lampea. Yhdessä mutkassa vesi tuli vähän äkkiä vastaan ja apina molskahti veteen. Sieltä se nousi harmistuneen näköisenä, ravisteli turkkiaan ja jatkoi rallia. Se onkin ollut viime viikot harvinaisen rauhallinen, ehkä piti vaan ottaa vahinko takaisin ja päästää vähän höyryjä pihalle? Kaverilenkit on kiellettyjen listalla mahdollisen tiineyden vuoksi, joten ei ihme jos energiaa pääsee vähän kertymään.

Hetkeä ennen Polkan sukellusta.

Ei kommentteja: