9.4.2013

Uusi villapaita

Kevätsää lämmittää - ja Polkka kaipaa villapaitaa!
Polkka sai vihdoinkin talvitakin alle sopivan välikerraston, nimittäin W-Woolin williksen. Kyseisellä firmalla oli 4-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki tuotteet -40 % alennuksessa ja päätin tarttua tarjoukseen. Polkka sovitti willistä näyttelyssä joskus muutama vuosi sitten, mutta villapaita jäi silloin hankkimatta. Sopiva koko oli sovittamisen ansiosta selvillä ja se oli Polkan vakiokoko 60 cm. Takki tuli muutamassa päivässä valitsemaani SmartPost -pakettiautomaattiin (mikä on vähän kummallinen systeemi, mutta ei siitä sen enempää).

Takki on täyttä villaa, eli varmasti tosi lämmin. Se on myös näppärän ohut, menee siis hyvin Pompan ja muiden talvitakkien alle. Ja mikä tärkeintä - istuu kunnolla. Lisäksi tykkään korkeasta trikookauluksesta, Polkalla on nimittäin tapana saada lumessa rehatessa lunta takin kauluksesta sisään. Ja sekös afrikkalaista prinsessaa ärsyttää.

Polkka kokeili takkia lauantaina lenkillä, eikä onneksi piehtaroinut mudassa kuten seuraavana päivänä villitellessään sukulaispoikien Niron ja Egon kanssa. Villaisen takin ainoa huono puoli kun on pestävyys - käsipyykiksihän se sitten menee. Onneksi aluskerrastomaista takkia täytyy pestä harvoin.

Jos W-Woolin takit kiinnostavat, kannattaa tykätä putiikista facebookissa. Tuotteista on nimittäin usein hyviä alennuksia, joista ei taideta muualla ilmoitella.


Ei kommentteja: